Bijeenkomsten

‘Goed werkgeverschap is gewoon investeren in je bedrijf en ook nog eens een effectief, want het rendeert!’

Dat is de opvatting en ervaring van Danny van Adrichem. Op eigenzinnige wijze wordt bij Van Adrichem steeds de mens vooropgezet en dat loont!

Wat Danny en zijn medewerkers zo bijzonder en onconventioneel doen, delen ze tijdens Kijkje in de Keuken op donderdag 21 maart 2024. Met een verloop en ziekteverzuim in 2023 van minder dan 4% personeelsverloop van de medewerkers langer dan een jaar in dienst en 1,7% ziekteverzuim, tikt hij met Van Adrichem bijzondere en bijna onmogelijke getallen in de schoonmaak­branche aan. Dienst­verbanden van 30 jaar zijn geen uitzondering. ‘Het zijn geen getallen, het zijn mensen’. Dat uitgangspunt is uitgegroeid tot de bedrijfscultuur en is vertaald in werknemersbeleid.

Van Adrichem is sinds 1985 een schoonmaak­bedrijf, gespecialiseerd in reguliere en industriële schoonmaakdiensten en heeft 250 werknemers in vaste dienst.

Kijkje in de keuken is een ochtend vol inspiratie, ruimte voor vragen en dialoog met de directeur en medewerkers van een partnerbedrijf over een bijzondere manier van werken waarbij het varen van een eigen koers, inclusief ondernemerschap en/of duurzame samenwerkingen centraal staan.

Wanneer en waar?
Datum: Donderdag 21 maart 2024
Tijd: 08.30-10.00 uur
Locatie: Van Adrichem, Galvanistraat 53, Dordrecht

Aanmelden?
Selma Steenhuisen,
selma@stichtingmbodordrecht.nl
06-46712980

Kijkje in de keuken is een initiatief van Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Dordrecht.